REACH verordening Lood

Reach verordening Lood
REACH verordening Lood

Het Europees Agentschap voor chemische stoffen ECHA heeft nieuwe stoffen toegevoegd aan de kandidaatslijst volgens de ZZS-identificatieprocedure. Lood (EC nr. 231-100-4 / CAS nr. 7439-92-1) is opge...

Stel een vraag
Het Europees Agentschap voor chemische stoffen ECHA heeft nieuwe stoffen toegevoegd aan de kandidaatslijst volgens de ZZS-identificatieprocedure.
Lood (EC nr. 231-100-4 / CAS nr. 7439-92-1) is opgenomen in de bijgewerkte kandidaatlijst. De officiële kandidaatlijst wordt gepubliceerd op de ECHA-website.
Het opnemen van een stof op de EU-kandidaatlijst resulteert in informatieverplichtingen in de toeleveringsketen.
Er zijn geen wijzigingen met betrekking tot de toepassing, verwerking of opslag van Bladlood en producten gemaakt van bladlood. Als producent van producten van ten minste één van de stoffen die op de kandidaatlijst staan vermeld, vereist de REACH-verordening dat bedrijven hun commerciële klanten informeren. Bovendien moet voldoende informatie worden verstrekt om de ontvangers van de producten in staat te stellen het product veilig te gebruiken. 

Voor meer informatie over Lood en de Reach verordening kunt u terecht op de speciaal voor dit onderwerp ingerichte website van de ILA - www.ila-reach.org
GEBRUIK ALTIJD GOEDGEKEURD GEWALST BLADLOOD CONFORM EN 12588

 

*  exclusief  BTW   
Wij gebruiken cookies voor analyse en functionele doeleinden. We slaan geen persoonlijke gegevens op.