Loden HWA (Hemelwater Afvoeren)

onderuitloop-lood-plakplaat kiezelbak-plakplaat-lood stadsuitloop-lood
onderuitloop-lood-plakplaat kiezelbak-plakplaat-lood stadsuitloop-lood
Loden HWA (Hemelwater Afvoeren)
Hemelwater Afvoeren (HWA) van Lood worden al sinds het eerste gebruik van lood in de bouw toegepast. Door de gunstige eigenschappen van lood als vervormbaarheid, duurzaamheid en zeer goede...
Stel een vraag
 
Hemelwater Afvoeren (HWA) van Lood worden al sinds het eerste gebruik van lood in de bouw toegepast. Door de gunstige eigenschappen van lood als vervormbaarheid, duurzaamheid en zeer goede weersbestendigheid is lood door de jaren heen nog steeds niet te overtreffen als HWA. Standaard verkrijgbaar als onderuitloop met plakplaat, kiezelbak en stadsuitloop. Maar daarnaast ook veel toegepast als maatwerkstuk in iedere gewenste maat op aanvraag uit te voeren.

Houd bij keuze voor Loden Hemalwaterafvoeren rekening met de volgende aanbevelingen:
  • Gebruik altijd Hemelwaterafvoeren met een dikte van Lood Code 25
  • Kies liever voor gelaste loden hemelwaterafvoeren in plaats van gesoldeerde. Een lasnaad is net zo sterk als het lood zelf. 
  • Vraag bij uw leverancier altijd naar Hemelwater afvoeren die gemaakt zijn van gewalst bladlood conform de europese norm EN12588. Voor u een zekerheid dat het lood lang meegaat. Sinds enige tijd is er vanuit kostenoogpunt ook gegoten lood op de markt dat niet voldoet aan deze europese norm. Met loslaten van de dakbedekking, scheurvorming en lekkage als gevolg. Zie gewalst bladlood vs gegoten lood voor meer informatie.
GEBRUIK ALTIJD GOEDGEKEURD GEWALST BLADLOOD CONFORM EN 12588

 

*  exclusief  BTW   
Wij gebruiken cookies voor analyse en functionele doeleinden. We slaan geen persoonlijke gegevens op.