Wat doet de Stichting

De Stichting Bouwlood stelt zich ten doel het bevorderen van de toepassing van gewalst bladlood (-producten) in de bouw.

Technisch advies en scholing
Dit doet zij in de vorm van technisch advies, projectbegeleiding, het geven van praktijkcursussen en door het uitgeven van voorschriften, brochures, bestekteksten en informatiebladen. Daarnaast steunt de Stichting Bouwlood de bladloodindustrie en de bladloodverwerkende bedrijven in hun contact met de overheid aangaande milieu en bouwkundige vraagstukken.

Deelname aan Beurzen
Al sinds de oprichting van de Stichting Bouwlood zoeken wij regelmatig contact met de verwerkers en eindgebruikers van lood door deelname aan vakbeurzen. Van de internationale bouwbeurs tot de bouwrelatiedagen en thema-avonden bij de diverse groothandelelaren in lood. Overal waar een contactmoment mogelijk is staan wij graag paraat om een ieder die het wenst te voorzien van (meer) informatie over bladlood en bladloodproducten.

Onderzoek in relatie tot technische- en milieuvraagstukken en contact met de overheid
Duurzaamheid is een belangrijk thema voor de Stichting Bouwlood. De stichting ondersteunt technische onderzoeken op het terrein van duurzaamheid, milieu en bouwtechniek. Voor de meest actuele onderwerpen gaat u naar de pagina bladlood en duurzaamheid.

Bezig met laden...
Bestel het digitale informatie pa..
Informatiepakket bouwlood. - Lood in de Bouw. Hoe zit het nou? (vergelijkend onderzoek tussen bladlood en alternatieven op basis van LCA) (Digitaal in PDF formaat) - 2 Looddiktemeters (handige dik...
€ 24,50 * € 19,50 *
Per stuk
 
 

GEBRUIK ALTIJD GOEDGEKEURD GEWALST BLADLOOD CONFORM EN 12588

 

*  exclusief  BTW   
Wij gebruiken cookies voor analyse en functionele doeleinden. We slaan geen persoonlijke gegevens op.