Project-begeleiding

Laat uw project begeleiden door een ervaren technisch adviseur van de Stichting Bouwlood

De stichting wordt regelmatig betrokken bij de voorbereiding en uitvoering van projecten. Het betreft onder meer de keuze van bladloodconstructies en de vereiste bestekomschrijvingen.

De specifieke ervaring waarover de deskundigen beschikken komt vooral tot uitdrukking in praktische oplossingen die worden aangedragen. Ten allen tijde kan worden ingespeeld op bijzondere of onvoorziene problemen bij de voorbereiding en tijdens de uitvoering van het werk.

Voorbeelden van door Stichting Bouwlood verzorgde projectbegeleiding en adviezen zijn o.a. Paleis 't Loo (Apeldoorn), Slot Zeist, De Nederlandse Bank (Amsterdam), Trippenhuis (Amsterdam), Stadskantoor Deventer, Fort Kijkduin, Stadhuis Maastricht, Gemeentehuis Vught, Oranjerie Barneveld, Joodse Synagoge Amsterdam, Schreierstoren Amsterdam, Paleis op de Dam (Amsterdam), Grafmonument Willem van Oranje (Delft), Kasteel Duurstede, Kunstencentrum Vooruit (Gent, Belgie), Sint-Petrus en Pauluskerk (Oostende, Belgie), De Paleizen (Brussel, Belgie) en vele andere monumentale gebouwen en nieuwbouwprojecten.
Bezig met laden...
Bestel het digitale informatie pa..
Informatiepakket bouwlood. - Lood in de Bouw. Hoe zit het nou? (vergelijkend onderzoek tussen bladlood en alternatieven op basis van LCA) (Digitaal in PDF formaat) - 2 Looddiktemeters (handige dik...
€ 24,50 * € 19,50 *
Per stuk
 
Loodwerk advies op locatie per uur
Heeft u behoefte aan specialistisch advies op het gebied van loodwerk op locatie? Denk aan het opstarten van een loodproject of begeleiden van werknemers die voor het eerst met lood gaan werken. Of...
€ 100,00 *
Per uur
 

GEBRUIK ALTIJD GOEDGEKEURD GEWALST BLADLOOD CONFORM EN 12588

 

*  exclusief  BTW   
Wij gebruiken cookies voor analyse en functionele doeleinden. We slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies