Gekleurd Bladlood - Kleurlood

gekleurd-bladlood-kleurlood
Gekleurd Bladlood - Kleurlood
De nieuwste ontwikkeling in Bladlood, 2-zijdig mat, water- en hittebestendig gecoat Bladlood met dezelfde verwerkingseigenschappen als gewoon bladlood, in de combinatiekleur: Terracotta/Zwartgrijs....
Stel een vraag
 
De nieuwste ontwikkeling in Bladlood, 2-zijdig mat, water- en hittebestendig gecoat Bladlood met dezelfde verwerkingseigenschappen als gewoon bladlood, in de combinatiekleur: Terracotta/Zwartgrijs. Dus één rol met aan beide zijden een andere kleur. Te verkrijgen in de dikte code 18.

Met gekleurd Bladlood heeft de architect meer mogelijkheden. Het biedt u de mogelijkheid om het kleuren- en lijnenspel van het dak of gevel niet te hoeven onderbreken. Gekleurd Bladlood geeft u nieuwe, creatieve toepassingsmogelijkheden in te ontwerpen bouwwerken. Wij denken bijvoorbeeld aan gevelbekleding, luifels, daken en dakkapellen. Bij recycling heeft de coating geen invloed op het milieu en het nieuwe eindproduct. De gebruikte lakken zijn op waterbasis. Monsters zijn op aanvraag verkrijgbaar. De coating maakt patineren overbodig. Strepen en vlekken op onder Bladlood liggende delen als dakpannen en leien worden hiermee voorkomen.
GEBRUIK ALTIJD GOEDGEKEURD GEWALST BLADLOOD CONFORM EN 12588

 

*  exclusief  BTW   
Wij gebruiken cookies voor analyse en functionele doeleinden. We slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies