Veredeld Bladlood - Venuslood

gecoat-bladlood-venuslood
Veredeld Bladlood - Venuslood
Venuslood is traditioneel gewalst bladlood, voorzien van veredeld oppervlak, waardoor patineren overbodig is.  Een gelijkmatig en streeploos kleuroppervlak is gegarandeerd (geen loodwit)....
Stel een vraag
 
Venuslood is traditioneel gewalst bladlood, voorzien van veredeld oppervlak, waardoor patineren overbodig is.  Een gelijkmatig en streeploos kleuroppervlak is gegarandeerd (geen loodwit). Zwaar en toch bijzonder flexibel te verwerken vanaf -5°C. Gemaakt van 100% gerecycled lood en volledig recyclebaar.  Natuurlijk product dat milieutechnisch beter presteert dan kunstmatige alternatieve (onderzoek TNO).

Voordelen venuslood
  • Permanente, metaalachtige uitstraling 
  • Gelijkmatig kleurbeeld: geen groene of witte strepen
  • Onder alle weeromstandigheden te plaatsen
  • Snel te verwerken, patineren overbodig
  • 100% recyclebaar
  • Duurzaam
Toepassingen venuslood
Venuslood is bij uitstek geschikt voor toepassing op daken en gevels van gebouwen. Geribd venuslood is een variant voor dakramen, dakkapellen, zonne- en fotovoltaïsche systemen. Venuslood ZK is een zelfklevende variant, die voor elke verbinding en afsluiting kan worden toegepast en op alle dakbedekkingsmaterialen aansluit, zowel voor steile als platte daken. Naast de standaard afmetingen zijn uitzonderlijke maten (tot 3 mm dikte) op aanvraag verkrijgbaar.
GEBRUIK ALTIJD GOEDGEKEURD GEWALST BLADLOOD CONFORM EN 12588

 

*  exclusief  BTW   
Wij gebruiken cookies voor analyse en functionele doeleinden. We slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies